Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stomache

”Vem har sagt att Hjärtat sitter i bröstet,
Det sitter ju i magen”




Fri vers av Steppen
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-21 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen