Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passerande tillfällen.




och det finns tillfällen

då kyssar ekar i luften,
och känslor blir synliga.

då meningslösa ord bildar
värdefulla meningar.

då sanning byter
skepnad till vita lögner.

då man ska säga
exakt vad man tänker. .

och det finns tillfällen .. som bara passerar.




Fri vers av Isabella
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-03-21 15:12



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här var det ord som fastnade . Så sanna.
2007-06-05

  Mackan
sant så sant
vackra reflekteringar
2007-03-28

  Silverprinsen.
intressanta notiser..
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella