Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta skuggors dal

Vandrar ensam i svarta skuggors dal
ensam så ensam vandrar jag
tills jag hör dig
du ropar på mig
men jag ger dig inget svar
jag vill
men kan inte svara
ensam och misslyckad
så patetisk och misserabel
jag äcklas av mig själv
jag hade chansen
chansen att åstadkomma något
om ni bara visste
om ni bara kunde höra
höra ropet på hjälp
jag älskar
jag hatar
förnekelsen å denna förnekelse
varför leva
varför dö
ingen tycks förstå
varför lever du och jag då
ensam vandrar jag in
ensam vandrar jag ut
slut




Fri vers av wiicca
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-21 18:03



Bookmark and Share


  hilja
bokmärker!!!
2007-03-27

    Gurrgel
Den här var den bästa av de som du hittills har publicerat här tycker jag! kackit bra helt enkelt. puss/Linda
2007-03-22

  hilja
vad kan man säga..känner igen mig jätte fiiin
2007-03-21

  Håkan Tendell
Bra känsla i denna!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca