Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din patetiska djävul

Du arma stackare
utan samvetskval..

Is forserar in dina ådror..
inte blod

Mörker härskar i din såkallade uppenbarelse..
ditt så självklara förakt mot dig själv
är patetiskt..

Jag spyr galla över ditt såkallade "Jag"

Din blotta existens upphör..
snart...
snart..

är stunden kommen..
det sista skeppet bränt..

Aldrig

ska "DU"

vara "jag"

mer




Fri vers av wiicca
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-21 18:45



Bookmark and Share


  wiicca
Skall ändras till: Aldrig.. skall "du" vara.. "jag" mer
2008-09-24

  hilja
faan va bra skrivet! gillar denna skarpt. starkt! love you!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca