Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dolda men inte mindre värda

 

du ger mig tystnad

så att jag kan höra

mitt inre viska

till ditt hjärta

 

jag älskar dig




Fri vers av Niki
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 19:59



Bookmark and Share


    Gråtandeängel
så bra asså
2007-04-26

    JJ VIP
Ödmjukt! Avklätt! Vackert! Bra! Mvh. JJ.
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Niki