Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

När jag börjar andas
i takt med mina känslor

När mitt röstläge sänks
till en hörbar nivå

När jag ger mig tid
att låta tystnaden tala

släpper jag fram

andras tankar

mina tankar

och en aning av harmoni
börjar skymta bakom hörnet




Fri vers av Tosan VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:16



Bookmark and Share


  Jojo
Det låter verkligen skönt.
En god insikt det där om att lyssna till tystnaden och låta andras och sina tankar komma fram
2007-03-22

  Marreb
Harmoni var ordet.
2007-03-22

  Albert
bra det här!
2007-03-21

    eva m h
Skönt!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP