Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill skrika av smärta och förvirring


min kropp skriker av smärta
varför vill du inte ha mig

jag vet inte hur jag ska kunna
möta upp dig

du pratar inte med mig
och vill inte träffa mig

du säger att jag måste
ändra mig

hjälp mig hur ska jag göra
visa mig snälla

känner mig så vilsen och rädd
och totalt förvirrad

jag brukar veta hur det blir
nu är jag helt hjälplös
över denna jobbiga situation

vill bara gråta och skrika
ta mig så här
låt mig slippa ändra mig

jag orkar inte mer

har ingen handledning
och min inre röst
är för tillfället ganska tyst

vad vill du?

ska jag ge upp om oss?

har vi en chans eller har du
redan givit upp?

jag är så rädd och osäker
vet varken ut eller in

snälla ring
snälla älska mig
snälla ta emot mig igen




Fri vers av Lilla My
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:18



Bookmark and Share


  Antropofagen
En båt utan åror känns det som du förmedlar dig i. kraven om förändring, deformering... kan bara den som sitter i båten ta ställning till. Hur hårda krav, är dom värda den uppoffringen?
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My