Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän kom på besök



min vän säger ge inte upp
försök bara vara

låt allt ha sin gång
man behöver inte veta allt

det blir mer spännande då
våga lita på att sagan blir skriven
och väldigt spännande

ok......

vågar jag lita på det?

Ja, släpp kontrollen

och våga leva och lita på att allt
ordnar sig

tror du verkligen att dom
låter er gå åt skilda håll

aldrig......

dom har ju lyckats få ihop er

varför tror du Linda fick upp hans
namn?

Tänk efter nu

allt är planerat
hur ska hon annars kunna komma ner

det är planerat sedan många år
han vet det

så lita på att sagan
blir förtrollande magnifikt underbar
min vän

tillit och åter tillit

jag vet att din svaga sida är att ha tillit
du vill veta allt i förväg

du måste ju vara stor
och stora vet
och kan allt

du vet att det är så här
du har själv skrivit sagan

men glöm inte bort att skriva till henne

lycka till min vän
allt blir till det bästa

adjö vi ses snart igen




Fri vers av Lilla My
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla My