Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Låt allt

få brinna

som inte

ska vara kvar




Fri vers av Tosan VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-03-22 23:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den motalar jag inte. Helt underbar och stor i sin litenhet.
2007-06-26

  Albert
enkelt, men så bra!
2007-03-25

  Marreb
Jaaa.
2007-03-23

  Maud Li
Ja en vårrensing inombords som utombords kan nog vara på sin plats! ;)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP