Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska han döda henne?



jag står i dörr öppningen
med skräck i min kropp

liten och rädd
vad ska hända nu

ska han slå henne?

Döda henne?

han höll en kniv i sin hand
och hotade henne

du får aldrig träffa en ny man
då dödar jag dig

jag gick till min lille bror
han låg under sängen
och skakade av skräck

jag brukar ta hand om honom

jag får alltid besök från min
underbara vän när det är
som svårast

hon tröstar mig
och håller om mig med sina
underbart mjuka vingar

hon har ett stort öppet hjärta

och en sammetslen röst
som når min
skadade själ

hon sviker mig aldrig
kommer alltid när jag ber om hjälp

jag älskar henne så

hon är den enda som älskar mig
och finns där för mig




Fri vers av Lilla My
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-03-21 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla My