Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här dog min själ


mamma sa
du får stanna hos honom
jag ska bara gå ut med din lillebror

det högg till i mitt hjärta
snälla mamma lämna mig inte
ville jag skrika högt

men jag vågade inte
inte ett ord kom från min mun

jag visste vad som gällde när hon
gick ut

hon lämnade mig

han ropade på mig
jag gick in i sovrummet där han
låg med stånd

jag ville skrika slå och spotta på honom
men inget av detta gjorde jag

la mig brevid honom istället
och jag lämnade min kropp

känslorna blev för starka ville bara dö dö dö

det kändes som om mamma var ute i en
hel vecka

hur kunde hon lämna mig
hon frågade inte ens om jag
ville följa med henne och lillebror ut

här dog min själ

och hur ska den kunna
leva igen????







Fri vers av Lilla My
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-03-21 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla My