Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig att hitta min själ



jag letar efter min själ
den mjuka ödmjuka kärleksfulla

hon vågar inte komma tillbaka
hur ska hon våga lita på en man

hon är så rädd

hon visar en hård fasad och
hela tiden ett spel
för att överleva denna hårda värld

hjälp mig att att hitta henne och ta in
henne i mitt hjärta igen




Fri vers av Lilla My
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-03-21 22:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint skrivet . Den som söker finner..så småningom.
2007-03-21

  Ronny Berk
en kärleksfull dikt... med en sökande ton... ödmjuksfull... kärleksfull... med fin känsla..
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My