Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medel

Medelbarn
Medelpoppis
Medelsminkad
Medelbetyg
Medelhår

Medel...jag




Övriga genrer av Sushi
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-03-22 14:14



Bookmark and Share


  misa
welcome to my world :)
2007-03-25

  starsail
du är inte medel, du är underbar på att skriva

men jag känner verkligen igen mig. hatar när man känner sig sådär mittemellan och inte särskilt bra på något.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sushi