Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakun

Tysta små ord
om när vi var stora
är svåra att ta.

Saker jag gjorde,
sånt som du sa.

Inte för att det gick fel.
Inte för att vi vill dit
igen.

Men jag beundrar
och tycker synd
och vill rå om

Den jag var
när jag hade
något mer än
tysta små ord.




Fri vers av Kthrauklis
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 14:46



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-01-23

  Lisapolja
du har ett sånt berättande språk. enkelt, smakfullt med små små ord gör du en berättelse med tyngd i. inget komplicerat virrvarr av ordonani. utan enkelt och skarpt med tyngd. Det gillar jag.
2007-12-20

  Shininkagemusha
Jag gillar den. Men kan inte kommentera, det är för nära. Vackert och skört är det.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Kthrauklis
Kthrauklis