Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns saker som händer ute i världen.


rosa bubbla

varför slå på den som ligger ner?
orättvisa, fattigdom, svält
så många människor som inte ser

empati, att känna och förstå
många lever i en rosa bubbla
man slipper tänka på andra då

Vissa har i livet haft det svårt
när själen fått utstå
och det är tärande att testas hårt

Men låter man mörka minnen övervinna
så blir man trasig tillslut
och tårarna slutar aldrig rinna

Stark är att kunna gråta
inte vara bitter, gå vidare
att t.om. sin fiende kunna förlåta

Att kunna släppa sitt förflutna
förlåta gammalt, älska sig själv
även när andras ögon är slutna

Att gå vidare och inte se tillbaka
det man bär behöver inte berättas
att leva i nuet och inget försaka

Att inte älta, eller grubbla
inte tycka synd om sig själv
inte leva i en rosa bubbla...





Fri vers av Daniela Linder
Läst 610 gånger
Publicerad 2007-03-22 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kloka ord...vi som gått igenom en hel del av det du beskriver kan bara instämma...
Jag har alltid sagt att ungdomarna ska ha makten...de är klokare än vi gamla...hehe
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder