Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Konsten att vara konstig\"


Konsten att vara konstig, det är det inte alla som kan.
Tricket att vara underlig, att inte vara som någon annan.
Att vara någon som är svår, en som ingen riktigt förstår.
Göra saker annorlunda, för allt vad man förmår.

Konsten att vara konstig, är inte något man sig lär.
Det är någonting man födds med, det har alltid funnits där.

Ibland så kan man känna, att man inte passar in.
Att konsten att vara konstig, inte borde vara min.

Men sen så får man tänka, att det inte är så dumt
att få vara speciell, och göra saker skummt.

För konsten att vara konstig, är något som jag kan.
Och lever i en värld, med plats som narr jag vann.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-03-22 20:57



Bookmark and Share


  Krissie
Den här var grym! Fint om att inte välja samma väg som alla andra och stå för det i vardagen!
2007-03-22

  Blumma.
Wow :D Det stämmer så, känner igen mig. Snyggt.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP