Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack sanchez för det glimrande uttrycket "låt det aldrig falla höstlöv från dina revben"...fick mig att tänka. skriva.

mitt liv är en kalender. och jag är ju så duktig.



borderline.



och du sa
låt dem aldrig få dig

låt dem aldrig linda slagfält 
kring dina revben





men jag
en förljugen själ

blev fågelskrämman 
nickedockan




liket

som fortsatte springa




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-22 23:52



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jag hade missat denna, men den gillas i sina få raders kompakta känsla av att man förlorar men vet inte alltid om det....
2007-03-29

  Johannes
Skulle nog aldrig jämföra dig med en fågelskrämma...

Du är bra... och det är den här dikten också.

Väldigt bra till och med.
2007-03-23

  Lola
Gaaaad!
Herregud vad bra denna var. Träffande, smärtande, oförväntad... Älskar titeln.
Sparas.
2007-03-23

  Sanchez VIP
springa går bra, zombielikt
ge efter – bli andras ögon

eller vara sig själv
ett borderline case
mellan det imaginära
och det man tror sig vara

…men visst är du duktig,
fågelskrämman där fåglar har sitt gömställe
2007-03-23

  Aisha VIP
....den här texten gör stort intryck på mig...jag vet bara inte vad jag skall säga...texten talar för sig själv...bra...kram från Aisha
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP