Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förord


Min största utmaning till mig själv, har varit att försöka skriva något till dig mamma.

Hur ska jag beskriva med ord hur högt älskad du alltid har varit och fortfarande är?Hur mycket du uppskattas av mig och mina syskon?

Du är så stark,aldrig hör man klagan.
Fyra barn har du satt till världen och gett allt vad mödrar ger tusen fallt!
Fostrat oss med fast och trygg hand, och lärt oss att stå på egna ben.
Tröstat när vi ibland snubblat på livets kvistar på vår färd fram i livet.
Alltid,alltid funnits där när man behöver dig.
Lyssnat till alla problem och grubblerier,kommit med dina \"predikningar\" som sjunkit ner i våra hjärtan även de gånger du minst trott det!

Mamma, jag älskar dig så otroligt mycket och du är inte bara min mamma ,utan även min bästa vän!!

Dikten här efter är till dig.




Övriga genrer av Manuela
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-23 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra