Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kom till sverige utan mig

stenbelagda gator och cykelspår
jag var nog bara sju år
och vi sprang hand i hand
och jag cyklade så snabbt
Cambridge Place och våra kvarter
finns de ens mer?

flicka med knästrumpor och svarta skor
springer till skolan med lillebror
och hjärtat som slår så hårt
och andan som jag nästan tappar
Den flickan jag en gång var
finns hon kvar?

hon tappades nog bort
där i tredje eller fjärde flytten
hon glömdes nog bort
på Stansted Airport
jag kom till Sverige utan mig




Fri vers av Lo Z.
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-03-23 19:58



Bookmark and Share


    Charlotte S
jAG GILLAR DETTA.
2007-03-23

    Herr Ångest
Ahh, bra beskrivet!

\"jag kom till Sverige utan mig\"
måste vara precis så som många känner när de flyttar/flyr till ett annat land..
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.