Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Men läs då?


(Nu snabbt, innan dom kommer,
torka bort tårarna,
de får inte se)


Jag vill flytta till sommaren
Jag vill flytta till förra sommaren

Jag är fast i alla rakbladen
En liten liten del av mig
Sitter fortfarande i dom

För rakbladen var så mycket du
Och jag vill nog vara som du

(Men snabbt nu då, ta bort dom
du vet hur det kommer att bli
om dom ser dom)


Jag saknar verkligen den gamla du
Du har förändrats rejält
(Jag med antagligen)
Men vi är inte samma personer längre

Och vi kommer antagligen aldrig att bli
Det igen

Men jag ville aldrig släppa taget om dig
Jag ville (vill?) inte se dig med dom.
(Ego lilla jag)

(Men hallå? Vakna! Ligg inte och sov
du kan inte blunda för verkligheten
längre!!)


För den äter upp mig alldeles för
Brutalt

Jag ville inte ge upp vänskapen
Jag ville inte förlora mig
Men jag tvingades att glömma
(För sanningen gjorde alldeles alldeles
för ont)

Jag försökte verkligen
(Märktes de änns?)

Men när du sa förlåt
(Eller vad du nu väl än sa)
Hade jag redan förlorat mig själv
Och allt hopp
Ner i djupet
Var för långt bort från verkligheten
Och bortom all kontroll

(Men för fan! Sluta åbäka dig!
Vi alla vet redan att du är en
Värdelös skit,
Du behöver inte föröka få uppmärksamhet
Genom att klaga!)


(Gör jag verkligen det?)
Ja, jo.
Fast det enda jag egentligen vill ha
Är någon som bryr sig
(Och som inte bor
50 mil härifrån)

När jag lyckades att intebrymigomdiglängre
Så började vi få tillbaka kontakten

Men sen så blev allt som innan igen
(Du lovade ju att det inte skulle bli så igen)

Är det kanske jag som är för jobbig?
Är det jag som är för egoistisk?
Är det jag som kräver för mycket?
Är det jag som klagar för mycket?
Är det jag som är för värdelös?

(Men ditt lilla äckel, sluta göra sådär!
Din smutsiga sak.
Ingen kommer någonsin att tycka om dig
För den du är.
Inse sanningen!)





Fri vers av Vinterdiamant
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-03-23 21:17



Bookmark and Share


  eatinginside
Den är vass. Valfri tolkning.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie