Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen dags......

 

Dagen D....

Som i att Dagen

nu kommit

 

Dagen jag så länge

gått och väntat på

Fri från krav

där jag

bara får vara jag

för ett tag

 

Dagen då all min

längtan

äntligen får leva ut

igen...

 

Denna dag

som alltid kommer vara

inpräntad i mitt minne

Då jag ser dig

le

 

Mitt liv går nu i harmoni

och har hittat sin

balans


Det tog sin tid

Men nu är själen fri

och kan börja sin resa

mot sitt eviga liv

 

med dig 

 




Fri vers av nettizen
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-24 06:49



Bookmark and Share


  minette
stort grattis och lycka till :)
2007-03-30

  issac.a.m
Såååå underbart...
2007-03-26

    ej medlem längre
Att resa med frid, harmoni och kärlek.....få förunnat men icke dessa missunnat! :-))))
Ta vara på varje sekund, njut och kom tillbaks till oss för att skalda...
Kram Rita
2007-03-24

    sunnanvind
Åh , vännen ! Du förmedlar din känsla så starkt att jag blir såå berörd! Ha det så underbart!
2007-03-24

  Ronny Berk
en hyllning till livet.. en resa för livet.. dags vara... att ta vara..
finsaker... jag blir lycklig av den dikten... du berör..
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen