Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte mycket att orda om....


Vårdikt

Vår.....
Innerlig längtan, hoppfull (?),
solen smeker varmt mina kinder
En klump - därinne strax nedanför naveln.
Ett glas vin mildrar.
Solen finns där trots allt.
Även jag?
Ja, kanske det : )
Motsatsen - det borde vara det som engagerar.
Inte inte .....
Varför .....
Jo, det vore väl fan annars.
Koncentration på det positiva.
Varför inte!
Vår .....
Ännu är det inte förment.
Jo det, men inte det.
Karaktärsdragen lyser igenom.
Man är ju ändå 53.
Och nya glasögon har jag.
Vad säger du, ska vi inte försöka vara positiva?
Det kan gå - om det omvända skulle gälla - då går det inte.
Vår .....
Dundret från Irak skrämmer.
Vår …
Kärleken.
Vår .....
Klumpen nedanför naveln.
Vår .....
I alla fall värme - smeker mina kinder.




Fri vers av Lars Eriksson
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-03-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson