Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos


Livslust stark, blir till svag

när stilla natt förbyts till dag.

För andra är det helt tvärtom,

jag önskar att jag var som dom

ibland.








Fri vers av Håkan Tendell
Läst 724 gånger
Publicerad 2007-03-24 16:56



Bookmark and Share


  Cris
hm...
ja känslan kan vara olika
Nattkänslan blir ofta
annorlunda när dagen kommer
fast det är ju trevligt om livslusten
finns på dagen ...
och
natten
2007-03-26

    illvette
Jag säger bara..oj oj vad vackert..
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell