Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland lyckliga tankar

Konst föds ur lidande,
säger du.


Kärlek föds ur konst,
säger jag.




Fri vers av seratonin
Läst 596 gånger
Publicerad 2007-03-24 21:59



Bookmark and Share


  Матрёшa
sant!
2007-05-06

  thyra
Inte jag, håller med du! Fast rubriken...Jag vet inte...
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

seratonin