Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns lite halvflummigt det här. Men kände för att få ur mig dessa tankefragment som ord, eller försöka iafall, svårt att gestalta i ord ibland. Skulle kanske kunna skriva bättre texter efter upplevelserna i den här texten;) Hade som vanligt svårt för att


Vill inte vara ett svart hål


Jag vill;

betrakta verkligheten
reflektera
tänka och fundera
meditera
bara vara
känna fascination och skönhet
inspireras

flyta bort i mig själv
flyta bort i universum
flyta bort i fantasin
flyta bort i drömmarna
flyta bort ......

På toppen av Mount Everest
ovanför hela världen

På Nordpolen
norr om hela världen

På Sydpolen
söder om hela världen

På Månen
och se ner på Jorduppgången

På Mars
vinkandes till Jordstjärnan

Jag vill resa i
tankarna, verkligheten och fantasin.
Tänka, vara, drömma och skapa lyrik.




Fri vers av Svante
Läst 898 gånger
Publicerad 2007-03-25 22:14



Bookmark and Share


  nattig
Du är nog redan ute på en mental resa, genom alla dina härliga önskningar som sammanflätas till en helt kolossalt läsvärd stund. Fantastiskt vacker och du är nog inte ensam och att göra dessa resor ibland. Det är så själsbefriande. Denna bokmärks.
2007-05-15

  Carola Jeryd
Tycker du har lyckats bra med det du vill!
Läs- och tänkvärt så det förslog.
Synd bara att jag inte sett den här tidigare - har väl befunnit mig i ett svart hål...fniss..
Kramiz C
2007-04-24

  Scalebag
vackert, mycket igenkännande och vackert. Så sant så sant!
2007-04-22

    ej medlem längre
Vackert o starkt i all enkelhet, bra
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante