Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärrbildning



Mina poesifyllda sår


har dragit sig
samman


bildat vackra ärr



Mina ord



ebbar



sakta



ut





Fri vers av Ylvavirvla
Läst 1119 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2007-03-25 22:45



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat
2010-03-10

  greajt
alltså ,, den var ju bara för fin
verkligen...
2009-03-01

  Hanni
Ärr tycker vi om, iaf enligt angelina jolie. Den här dikten tyckte jag verkligen om!
2009-02-24

  Sladjana Zubcevic VIP
Smärtsamt vackert!
2009-02-19

  Ronny Berk
ordens och meningarnas läkekrafter kan orsaka sårbildningar, så dubbelbottnat budskapet, mellan raderna förhoppningar...
2009-01-24

  Sladjana Zubcevic VIP
SMÄRTSAMT VACKERT !
2008-06-24

    ej medlem längre
En riktigt fin kort liten dikt,
talande, och igenkännande!
2008-02-08

  Jean-Michel Orblin
vackert å poetiskt!
2007-08-22

    ej medlem längre
Denna känsla har många namn...skrivkramp, idetorka osv....
Som tur är är det bara tillfälligt för det mesta...*L*
Du kan, du vill och du kommer igen!
Fint sammansatt text!!:-)))
2007-03-25

  Sanningsägaren VIP
gillar denna... kort och talande
efterlämnar spår
ett ärr
har en med samma titel:)

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=331099

2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla