this is an all true-ism...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

this is an all true-ism...




Altruism

 

du leder all turism i själasalarna
besöker och ser bara det bästa i mig

du känner vägen i mina skor

du delar ut ditt inre utan prislapp
finns inga krav för empatin jag får

mina tårar faller i dina ögon

har jag delat ut en otjänst
ger du mig en utan O tillbaka

mina ord en vän sanning

                                          

                                       ...du är en sann vän!

 

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 1341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-26 12:41



Bookmark and Share


  H. Karla
Fantastisk beskrivning av villkorslösheten. Att få tillbaka allt det man aldrig gav, utan att ens behöva be om det...visst är den sann vän. Och sedan gör man inga fler otjänster.
2008-11-29

    Melona
tycker mycket om ditt sätt att skriva, det är speciellt och fint.
2008-07-12

    Ermelinde
Like it.
2008-03-01

  fallen
texten och ordlekarna du hade gjort var klyftiga och jag uppskattade djupet i budskapet.
2007-04-19

  KonstigaKatter
Vilken hyllning, vilken vän...
2007-04-11

  Rakel Lorner
Du känner vägen i mina skor!!! Så fint och orginellt uttryckt! Gör mig aldeles varm innombords.
2007-04-08

  joaols
Som vanligt, så använder du imponerande och fina formuleringar även i denna.
Mycket fin text!
Like it!
2007-04-02

  Mike
En klockren femma! en dikt som har ett fantastiskt språk och en underbar innebörd! Vänskap är något stort och du beskriver det perfekt.
2007-03-28

  sockerspöket
Nära och sanna vänner, finns det något emr värdefullt?

Vackert målande och rytmisk dikt :)
2007-03-26

    Erika H
en vacker beskrivning på en sann vän
håll hårt i vännen
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]