Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
miriam


erotika







de kommer aldrig
att förstå dig och mig

de kommer aldrig
att förstå varför




och du har så lätt
så lätt
att bli kär i mig
varje gång vi ses
och jag stryker undan ditt hår
från ditt ansikte

och min röst är sträv
som min haka
då jag låter dig ta av dig
dina kläder

och du är upphetsad nu
du är våt
du regnar
och jag älskar inte dig
och du tror bara
att du älskar mig

men det får duga, ja det får det
för nu
just i den här stunden

är jag inte ensam








svarta nätter
svarta korridorer i mitt huvud

allt är svart
och mörker

om jag kisar med ögonen
ser du ut som hon

och kanske älskar jag dig ändå
just därför




svarta nätter
svarta korridorer i mitt huvud

allt är nu
och inget är då

om jag drömmer med ögonen öppna
vaknar jag när jag dör

och kanske älskar jag dig ändå
just precis nu




trots att jag aldrig
kommer att förstå dig och mig

inte egentligen










Fri vers av jeremy
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-26 01:16



Bookmark and Share


  aol
det får duga i stunden är du inte ensam bravo
läs min dikt älska
2008-08-17

  Julia Eiksson
\"men det får duga\",så jättesnyggt och\"svarta korridorer i mitt huvud\"är ju så skämmande bra!
2007-07-29

  Cicki
Oj.. så deprimerande.. men oj vad bra skrivet. Känner känslorna.
2007-07-24

  Lola
Ja, den här slog mig i magen.
God damn... känner mig ledsen, men på ett bra sätt liksom.
Jag sparar.
2007-03-30

  Daniela Linder
väldigt djupt och mystiskt. låter som du inte kan släppa någon från ditt förflutna. Har vart i samma situation. All credit till dig för denna dikt som gav en tankeställare.
2007-03-26

    sick boy
jävlar sån skönläsning innan nattens grepp.
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy