Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kallade det vi hade för hatkärlek. Du hade nog rätt.


Min första kärlek

Jag brukade kyssa andra
bara för att se dig gråta
Vid kyssen sneglade jag alltid på dig
med glimten i ögat
och gråten i hjärtat

Men jag visade dig aldrig hjärtat
så du såg bara glimten

Det är inte du och jag längre

Men ack, vad jag tyckte om dig




Fri vers av seratonin
Läst 845 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-26 10:11



Bookmark and Share


    ingentingflicka
När jag läste det här viskade jag faktiskt ett litet \"wow\" i mörkret. Gillade det rakt igenom. Slutet satt särskilt fint. Tack!
2007-05-26

  Skosnöret
Vacker. Med ett avslut som ack, fick mig att le. *
2007-04-09

  Mangal VIP
Snyggt!!! Du fångade kärnan i händelsen.
2007-04-09

    Evalizamaria
Den här känns Anna..! Gillar början skarpt.
Och nej, jag kunde inte låta bli att läsa ;)
2007-03-26

  Havsjungfrun
aj..så mycket man kan såra varandra..känner igen..texten får mig att se tillbaka på tonårstiden ...
2007-03-26

  Cris
Skit!!! oj...
denna var bra skriven om hur kärlek
kan vara och hur man kanske agerar

Alltså känslan i att läsa texten blir
enorm.. den innehåller mycket
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

seratonin