Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskrivning... tror jag skippar det.


Tragiken i romantiken.

tvetydiga svar till hopplösa frågor
vissa antyder att det är mystiken i romantiken som skapar problematiken
och den som istället för att le åt komiken med kärleksdynamiken,
studerar in metodiken och försöker att tillfredsställt följa statistiken,
alltid är den som lämnas besviken, döv inför skriken och förföljd av tragiken.
men i praktiken kanske det är den som vänder ryggen åt rytmiken
och bara engagerar sig i erotiken som har den rätta överlevnadstekniken,
som muttrar åt de självömkande liken som slängt sig själva i diken
de som inte anser sig passa i våra realistiska riken med logistiken som den främsta rubriken.
när de egentligen i smyg skapar den vackraste poetiken och skriver den lyriska musiken
för att få utlopp för den dystra historiken om deras förhållande med romantiken
den smärta som fick dem att slå dem samman med dramatiken,
kasta sig framför bedrövelsetrafiken, dränkas i tårfyllda diken
innan de dövar ensamhetspaniken och checkar in på solitärkliniken
för att bryta ned sensitiviteten och etiken och spotta på passionspolitiken
men låt oss istället frossa i den intetsägande romantiken,
få kickar av mystiken
och bara le åt tragiken.




Fri vers av Elália
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-03-26 16:29



Bookmark and Share


    Pivvi
Skickligt gjord, kul att läsa =)
2007-04-24

    skogsdimma
Ja låt oss le åt tragiken.
Det här gillar ett självömkande lik som jag.
2007-04-24

    Ling
Annorlunda. Mycket bra!
Kul att läsa lite av dig igen.
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália