Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var var du?

Både du och jag gör misstag
som inte ens tidvattnet kan
skölja av stranden
Du och jag går båda två
ensamma längs vägen
undrandes om det är den rätta
Jag och du
kryper även in i varsitt hörn
rädda för livet
Samtidigt viskar vi
i varandras öron
var var du när jag behövde dig som mest?




Fri vers av träsktrollet
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-03-26 20:09



Bookmark and Share


  LillSandra
Fint skrivet
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet