Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda

Skakar
darrar

i väntan
med bävan

oviss om utgången

när ett barn ska födas
förstår man smärtans syfte

det inger hopp
kraft att orka

nu vet jag ingenting















Fri vers av Tosan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-26 22:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Den här är starkt. Smärta om oviss utgång. Bra fångat!
2007-04-16

  Marreb
Först när det är fött vet man. Jag \"sympatipustar\" vid sidan om... tror att jag har krystat ut det mesta av mitt redan.... :-) (My goodness vilken kryptisk kommentar!!!! Fikonspråk!)
2007-03-26

    eva m h
Vånda känns!
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP