Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn....

 

 

Sitter en morgon....

solvarm trappa

 

~lyssnar~

 

talgoxe-kvitter och flugsurr....

 

annars....

 

tystnad

 

Fridfullt... rofyllt

 

Harmoniskt

 

~hemma~ 




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-03-27 08:02



Bookmark and Share


  minette
rofyllt,,sinnesro :)
2007-03-30

  Thommy
Visst är det harmoniskt hemma, rofylld text.
2007-03-27

    ej medlem längre
Det känns att du har det gott och bra men tänker på oss oxå! *ler stort*
\"talgoxe- kvitter och flygsurr\"
Väldigt fin vännen!:-)))
2007-03-27

  Ronny Berk
\"solvarm trappa\"... i välbefinnande land..gott o se..
2007-03-27

  Anna-Victoria
Fin och lugn som naturen själv
2007-03-27

    sunnanvind
Mmm...Det känns så bra såå! Vill sitta med dig på den trappan...
Njut ! Kram!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen