Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man leka lekar för att en sekund få tro att man spelar någon roll


lek att jag är viktig

buga dig för mig
lägg dig framför mina fötter
och kyss min sko
kräla i min skugga
följ mig där jag inte ser
dyrka mig på avstånd
där jag inte behöver
älska dig
kräv inget av mig
bara dyrka mig som jag är
någon ovärdig
att älska
kyss min hand
som om den vore
något viktigt




Fri vers av illvette
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-03-27 13:14



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
ja du vännen.

såhär va.

du är en av typ fem hörnstenar i mitt skrangelhus.

jag ser dig inte i alla vinklar jag står vänd i (men många).

fast asså, om man lyfter mort dig dör jag.
2007-04-17

  kirsti j.
shit vännen
otroligt vackert
vilken bild du målar upp för mig:

en ensam ståtlig mörk härskarinna
oberoende och gudinnelik
med trälar som hukar och älskar
i skogen under snår

...

jag känner igen o förstår så väl
att få altruistisk kärlek är få förunnat

och du är fan värd det

(ord från en en förunnad)
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

illvette