Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snitzel

 

 

Tankedalens vandringsled

leder

snitzlad bana

 

i  

 

romantikens

eviga labyrint

 

Gillar vandringen

utan slut

 

Stannar kvar

i den innersta

cirkeln

 

Snurrar lyckohjulet

pekar...

 

        mot dig

    mot mig

       och

 

~Evigheten~ 




Fri vers av nettizen
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-03-27 17:39



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Låter skönt o tryggt!!
Fint snitzelskrivet!!
2007-03-28

  glittertindra
Vindlande tankar som aldrig tar slut... vackert...
2007-03-27

  minette
mmm,,så fint,,
2007-03-27

    ej medlem längre
Du kommer att bli mästare på att undvika dom tre sista bokstäverna! *skrattar*
Verkligen fint beskrivet om er lyckliga tillvaro...:-))
2007-03-27

  Ronny Berk
du o vandringen på kärlekens stigar.. väl snitzlad.. så fint..inga villovägar här inte..
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen