Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikoschett


gällocken bakbands
surrades fast
längs innerväggens
omvända nekrologer

vattenburen
skvalpade över
mot celldörren slogs
labyrintfisken blodig

från tolv stegs avstånd
avfyras nio tårfyllda pärlor

åtta föll till marken




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1130 gånger
Publicerad 2007-03-27 19:10



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
jag tackar för applåden & ger beröm för den här vackra dikten!
2007-10-17

  Daniela Linder
Du är fantastiskt bra skrivare. jag slits med i texterna du skriver. sen blir jag lite nervös när du är inne på min sida. Vem som helst som var lika bra som du är på att skriva skulle skatta sig lycklig :-)
Eftersom min fantasi idag inte sträcker sig så långt ordmässigt, så kan jag bara kommentera denna text med oerhört bra!
fortsätt skriva och ha en bra dag.
2007-05-26

    ej medlem längre
Fritt och drömlikt skrivet, som en saga.
Var tvungen att läsa om ordet \"gällocken\"
många gånger innan jag förstod/såg
vad det var för ord, läste med ett långt L
först och fattade ingenting
(vadå \"gälll-ocken??!\" liksom... *ler*)
2007-03-31

  Forse
Fin, men lite svårgripbar. Jag tolkar det som brist på utrymme. Att vara fången, och att göra slut på sig själv i försöket att bli fri.
2007-03-29

  SvartaRegndroppar
Avslutningen lyfte dikten pyramidalt.

Snygg disposition och titel!
2007-03-29

  alfa VIP
Kryptisk.
Vågar inte ens närma mig en tolkning.
Vacker dock.
Väcker tankar som känslor.
2007-03-28

    ej medlem längre
efter att ha läst malommas
senaste, och nu den här
riktigt skvalpar jag!
det är en riktigt skön
surrealistisk ton och känsla
i den här texten. eloge.
2007-03-28

  himlens hemlighet VIP
vad det bara en som gick igenom då? ;)

du e bra bejb...
2007-03-27

  wayward - taiga
som allltid.. danne..
det är nästan så jag lutar mig tillbax, lite andaktsfullt sådär, å tänder en cigg innan jag öppnar en nyskriven utav dig.

..och jaadu, sällan att man blir besviken..
2007-03-27

  Jan Linderoth
gällocken bakbands!! tappade andan Daniel! Du skriver som en liten gud, vilken får du välja själv!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP