Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasgow playground

in a mind so small
there´s no escape from you

och ändå spirar våren igen
obevekligt
trotsigt
tvingar den fram
varje grad
på termometern

jag vill hejda den
be den gå
inte så hårt, självsäkert
men varsamt fram
jag är ovan
och blek
avslöjad i ljuset











Fri vers av marianela
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-03-28 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela