Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma


Jag önskar vi hade kunnat tala med varann

Först nu efter alla dessa år

börjar jag förstå hur mycket ett samtal kan betyda

Först nu förstår jag vad ord har för betydelse

Först nu förstår jag vad jag har saknat




Fri vers av eva m h
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-03-28 08:20



Bookmark and Share


  Marreb
Det är bra att formulera saker... speciellt om man aldrig har kunnat det förut. kram
2007-03-28

  Tosan VIP
Insikter menade jag förstås.
2007-03-28

  Tosan VIP
Smärtsamt! Ändå tror jag att man ska vara glad över alla de inikter man får, trots att de kommer \"för sent\". Det kan bespara en smärta i framtiden. Men sörja får man göra.
2007-03-28

  Anjeska
Känner med dig i din saknad
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h