Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt vatten

Stilla ror jag ut

på blänkande, lugnt vatten

 

lämnar stormarna




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 1125 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-28 12:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivet stillheten i stormens öga...väl val av redaktionen... ja...
2008-06-27

  Jean-Michel Orblin
lugn och ro i stilla vatten för att rida ut stormarna i livet
2008-01-18

  devilsangel
Med få ord säger du så mycket...En befriande text att läsa...känns så skönt och harmoniskt just med vattnet och att lämna stormarna. Välförtjänt stjärna!
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
Åh vad vacker!
2007-09-03

  Alina Ögger
Vad är det för fråga man bemöts av \"är den värd att läsa\"?

Klart att den är!
Vacker haiku, frihetsidkande.
Invaggas av lugn och förhoppning.

Bokmärker.
2007-08-12

  Catrin
Den här är väl värd sin stjärna, fin haiku.
2007-07-30

    Noyle
Du skriver verkligen bra. Du beskriver allting så bra, får in känslan i allting. Underbar Haiku!
2007-04-17

  Annmargreta
Så härligt lugnt och fint.
2007-04-04

  Paulina LH VIP
Bra sista rad. :)
.
2007-03-29

  Markattan
Rofyllt och skönt målat.
2007-03-29

    Göte Holmlund
uppfattar stycket som en bild med havets eviga rörelse
2007-03-29

    Maria Malm
Nya krafter, nya tag. Bra skrivet.
2007-03-28

    Lindizz
mycket vackert skrivet...härligt !
2007-03-28

  Jessica Ebbesson
Oj vilken vacker haiku! Lämna stormarna bakom..jättebra!
2007-03-28

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet...\"stilla ror jag ut...\"
2007-03-28

  Teresia Ridell
Vackert, underbart upplyftande !
Ger en härlig frisk vårkänsla; en hyllning till ny styrka, nytt liv !!!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg