Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ med mig.




följ med mig,

dit där inga andra finns,

endast havet brusar,

fötter mot härlig sand,

hud mot varm sten,

och solsken äter sorg.

följ med mig,

för annars är jag ensam.




Fri vers av Isabella
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:06



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Enormt fint poetat om den enda kärleken!!!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella