Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnskulpturer

Att skulptera moln
leder alltsomoftast till
fuktiga händer.




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-03-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström