Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnattkyss



God natt , god natt, Jag kysser din kind

Godnatt min vän, jag kysser din hand

Godnatt vi ses i morgon igen...

Jag kysser din panna och mun godnatt




Fri vers av Therés
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 22:52



Bookmark and Share


  friheten
Härliga rader må jag säga
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!