Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaning

 

 

Emotionell diva

skall de avundsjuka

ovan nosen skriva

 

en rad om hur det kan vara

om man hindren kan klara

 

En resa i virvlarnas dans

och det utan trollesvans

Funkar bra med sig allena

och sinnena de som skena

 

Alltid  ska det starka vinna

och spiraler av emotioner tvinna

Det som just nu sker

av det som sig beger

 

till evigheten 

 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-03-30 06:41



Bookmark and Share


  Thommy
Positiv dikt, du har fint flyt i den också, gillade den verkligen.
2007-03-30

  issac.a.m
Å..så underbart...
2007-03-30

    Lindizz
Så underbart härligt skrivet...
2007-03-30

  Nyfiken drömmare
Åh, vad jag gillar dina texter. De tar sig såna finurliga virvlande vägar. Keep up the good work!
2007-03-30

    sunnanvind
Härlig dikt du kommer tillbaka med! Glädje o framåtanda som andas i den här, smittande härlig!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen