Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd om fatta tag i livet!




Jag bär din smärta i min känsla jag har för dig

Din gråt blir så tydlig då den hamnar

mot min inre spegel som är vänd mot dig

Dina ord där du försöker hitta en tråd i vad som är

blir mina ord där jag söker hitta vägar för dig att gå

Frågorna blir mina där jag försöker hitta lösningen

Jag vill att du ska få det bästa av allt

Att ditt liv ska få den fortsättning som gör att du

kan vara på nivå där du har har en chans

Förutsättningarna du hade håller på att försvinna

försöker hjälpa dig att vilja komma på rätt köl

vill få dig att fatta att nu är det allvar!

Valet är ditt men jag finns här för dig

Jag och många andra

Snälla vänd om fatta tag i livet!








Fri vers av sunnanvind
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-29 22:25



Bookmark and Share


  aol
genom smärtan kännes en inre styrka, så berörande,
2013-05-04

  Thommy
Starkt, vackert och känslosamt.
2007-03-30

    Lindizz
Mycket fina ord, med många känslor...stort att finnas där för den som man bryr sig om...
2007-03-30

    nudel
Fin text, med mycke känslor...
2007-03-30

  Lennart Ekman
Tack för de vackra orden.
Behövs vid många tillfällen.
2007-03-30

  issac.a.m
Du fångar försiktig din smärta som ristar linjer av tårar..Kärlekssmärta
du skriver inre lågan av varma känslor som en gudinna..Vackert
2007-03-29

  Havsjungfrun
Verkligen fint..
2007-03-29

  devilsangel
Fina och uppmuntrande ord till nån som betyder mycket. Varmt och omtänksamt....
2007-03-29

  Leif Furstedt
Det behövs styrka att stå, stå vid sidan. Det syns tydligt. Starkt.
2007-03-29

  Jan Linderoth
Ett väldigt vackert sätt att både ropa på och ge hjälp!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind