Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min synonoym till livet

Du är min synonoym till livet
snälla låt mig leva.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-03-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson