Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min familj

Det är svårt att i tankar stava,
Till vad som viktigt i livet är,
Men det är lätt att känna sådan glädje,
Över er som alltid finns där,

Där är platsen i mitt hjärta,
Var minnen trampat så hårt,
Gjort avtryck i lycka och smärta,
Men aldrig i vad som är vårt,

För inga avtryck kan spåras,
Där sådan kärlek sätter sin fot,
För hur ni än stampar och klampar,
Mina, mina, bara mina för alltid.




Fri vers av Steppen
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-03-30 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen