Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollsländepassus

\"Trollsländepassage\" -
vägen där insekterna
bestämmer tempot.


Trollsländan åts upp.
Bakom brottet döljer sig
en grupp fjärilar.


En stor, grön groda
studerar beundrande
trollsländans luftspel.




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-30 13:42



Bookmark and Share


    amorfati
Vackert berättande. Utforskande, spännande. Jag gillar fjärilarnas och grodans enkelt skildrade roller.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström