Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Everything goes round, round, round...


Vårblommor och fjolårsgräs

Vårblommor ljuva
växer vid tuva
av fjolårsgräs

Spröda små blåa
bredvid det gråa
av våren kläs

Sida vid sida
det hårda och blida

Den ena har varit
den andra ska bli

sedan

Små blå blir stora
blir gula och bleka
blir jord

ur vilken kommer
nästa års blommor
bredvid tuvor av fjolårsgräs.




Fri vers av Dionysius
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-03-30 21:17



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Åh våren vår vän!

Fint!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius