Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jon Blunds offer

Han fällde upp sitt svarta paraply
och den lilla pojken kunde inte fly
från sömnen som han in skulle falla
och lämna lugn och ro till alla

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzz


********Z********
******ZZzZZ******
*****ZZzzzZZ*****
****ZZzzzzzZZ****
***ZZzzzzzzzZZ***
**ZZzzzzzzzzzZZ**
*ZZzzzzzZzzzzzZZ*
********Z********
********Z********
********Z********
*****Z**Z********
******ZZZ********




Fri vers av Kakaan
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-03-30 23:39



Bookmark and Share


  Bissen
Vad mysig den var! Snyggt uppbyggt, bara det hör mig imponerad...
2007-04-21

  Bodil Sandberg
Jag skulle vilja påstå att jag börjar känna mig nåååååååååågot trött...hehehehe
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan