Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappande.

Du var så upptagen med att tappa bort mig att du inte märkte vad som hände.
Det var någon annan som hade mitt nummer.
Som hade hittat mig bland allt borttappande.
Men jag har kämpat hela tiden för att vi skulle komma till den här stunden.
Jag har försökt få dig att förstå, känna saker som jag gör.
Men sen när du gjorde det.
Glömde jag bort vad det var jag egentligen ville.
Jag glömde bort mitt mål.
Hur riktig känslor kändes.
Jag glömde bort mig själv i allt borttappande.
För jag kommer inte ihåg hur det känns att bära mina väskor.




Fri vers av Qillin
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-03-31 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qillin